top of page

klik om de afbeelding te vergroten

Hoe vinden wij een nieuwe baas voor uw hondje?

Om goede matches te vinden voor onze herplaatsers, adverteren wij dagelijks op onze Facebook pagina en eventueel op Marktplaats omdat dit de grootste en meest bekeken etalage van Nederland is. Onze advertenties worden altijd met de meeste zorg en aandacht samengesteld en bevat alle relevante informatie dat ons bekend is over het betreffende hondje (zowel de goede dingen als de minder goede dingen...) met als doel een passende match te vinden. Wij mogen dagelijks rekenen op grote aantallen bezoekers waar ook vele serieuze kandidaten ons weten te vinden. 

 

 U kunt onze advertenties vinden bij de topadvertenties (betaalde advertenties speciaal voor bedrijven) op Marktplaats in de rubriek TECKELS en DASHONDEN  alsmede in de rubriek RETRIEVERS, SPANIELS en WATERHONDENOok plaatsen wij vaak nog aparte advertenties voor elk hondje.  Zie hier alle advertenties bij elkaar.


Als het Cavalier King Charles Spaniels betreft adverteren wij ook op het prikbord van de Cavalierpage


​Door de grote naamsbekendheid van Cavalierservices / Herplaatsers Nederland hebben wij in de loop van jaren een groot netwerk van contacten opgebouwd en worden wij dagelijks zowel schriftelijk als telefonisch benaderd door mensen die op zoek zijn naar een herplaatser. Indien een passende match beschikbaar is, kan wellicht ad hoc een link worden gelegd, mits de zoekende partij aan de voorwaarden voldoet die passen bij het karakter en de behoeften van het betreffende hondje.

This is just a place holder.

bottom of page