top of page

klik om te vergroten

Een herplaatser adopteren

Regelmatig hebben wij herplaatsers beschikbaar. Dit zijn veelal Cavalier King Charles en Cocker Spaniëls, Teckels, Malthesers en Shih-Tzu's, maar kunnen ook honden van ander ras zijn. Deze herplaatsers kunnen van elke leeftijd zijn, van jong tot oud. Over het algemeen worden er meer reuen dan teven aangeboden.

 


Iedere herplaatsing is anders en beschouwen wij als maatwerk. Wij zetten ons in om deze Cavalier King Charles Spaniëls [ook andere rassen!] te herplaatsen bij lieve mensen die veel tijd en aandacht willen investeren in hun hondje en waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mag slijten. Wij gaan zeer selectief te werk in het uitzoeken van passende matches tussen potentiële nieuwe bazen en beschikbare herplaatsers. Het karakter van het hondje zal bepalend zijn voor de keuze van een passend adres. Ze moeten elkaar leuk vinden.... Er moet communicatie zijn. Er moet een duidelijke match zijn tussen de hond en de eventuele nieuwe baas.

De herplaatsers verblijven bij hun bazen of opvangadressen tot de overdracht, tenzij anders aangegeven. De kennismaking vindt doorgaans plaats bij de eigenaar. Uiteraard is een andere locatie in overleg mogelijk. Indien de afstand tussen beide partijen groot is, wordt er ook wel eens halverwege afgesproken voor de kennismaking.

Voordat een eventuele kennismaking met de herplaatser plaatsvindt kan een medische keuring worden gedaan door een onafhankelijke dierenarts op kosten van de aanvrager.​

This is just a place holder.

bottom of page