top of page

klik om de afbeelding te vergroten

Afstand doen

Kunt u of wilt u, om wat voor reden ook, niet langer voor uw (volwassen) Spaniël, Teckeltje, boomertje, jacht- of gezelschapshondje zorgen en overweegt u er afstand van te doen? Graag willen wij u helpen uw hond of hondje te herplaatsen *). U mag ons altijd bellen [06-54686362], appen of mailen [contactformulier] als u denkt dat u niet meer voor uw hondje kunt zorgen.Wij zetten ons in om deze honden / hondjes te herplaatsen bij lieve mensen die veel tijd en aandacht willen investeren in hun hondje en waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mag slijten. Wij gaan zeer kritisch en selectief te werk in het uitzoeken van passende matches tussen potentiële nieuwe bazen en beschikbare herplaatsers. Iedere herplaatsing is anders en beschouwen wij als maatwerk.

 

Wij kunnen en durven u te garanderen dat Francis van Slooten handelend onder de naam Herplaatsers Nederland zich voor 100% inzet om uw belangen en die van uw hondje naar beste eer en geweten te behartigen. Maak vooral uw wensen kenbaar en samen zoeken wij naar een oplossing die u het meeste aanspreekt. Mocht u iets niet duidelijk zijn, dan staat het u vrij daar uitleg over te vragen.

*) Herplaatsers Nederland is een herplaatsservice die niet bedoeld om ernstig zieke of getraumatiseerde honden te herplaatsen. Indien informatie over ziekte of erfelijke aandoening verzwegen wordt en de hond komt om die reden binnen 21 dagen na herplaatsing terug, blijft de oorspronkelijke eigenaar ten allen tijde aansprakelijk voor de gemaakte kosten en de bemiddelingskosten!

This is just a place holder.

bottom of page